Super leuke items in mijn nieuwe shopblog van action

Super leuke items in mijn nieuwe shopblog van action👜👝👛

                                           download

20181203_1215541.jpg

 

Yeah dit weekend was het weer zo ver:) lekker shoppen bij action.                          Helemaal niet erg toch. Ook kwam ik te gekke dingetjes tegen en om te beginnen.

In de week actie waren deze heerlijke Bodymist, 235 ml

WEEKACTIE
28-11-2018 – 4-12-2018 dus als je hem wil scoren tot morgen 4 december.

 

 

 

  • Verkrijgbaar in diverse varianten
  • Minder zwaar dan parfum
  • In trendy verpakking                         
  • € 1, 48   

Deze winterse bodymist kun je over je hele lichaam sprayen voor een heerlijke geur.

Ik vind ze allebei zalig, heerlijke zoete geur is de starry nights en de the true love. Het is een koopje en ze hebben ook een mooie feestelijke verpakking zal leuk staan op mijn plankje. Heb meer assesoires met goud tinten. Ook zo leuk om cadeau te doen voor de feestdagen.

En dan deze super hippe opbergdoos met glinsterende pailletten € 2.50

 

 

  • Voor een stijlvol en opgeruimd huis , houd je van Glitter & Glamour, dan zijn deze opbergdozen met pailletten een must voor bij jou in huis!
  • Je hebt ze in 4 verschillende kleuren combinaties wit met goud die heb ik
  • goud met zwart en Roze met antraciet-grijs
  • Afmeting (lxbxh)31 x 31 x 31 cm
  • magische omkeerbare pailletten of lovertjes. De magische pailletten kan je namelijk omdraaien waarbij er een andere kleur tevoorschijn komt

Even voor de duidelijkheid er zit geen deksel op, vind ik wel vreemd want juist dat vind ik wel netter staan maar goed hier kan ik mooi al mijn verzorging s- spulletjes in doen.

Ik vind dit echt een leuke koopje, je kan dus de pailletten 2 kanten op doen, naar beneden vegen of omhoog dus wit of goud zo leuk. Of voor de helft de kleur goed en voor de helft wit.

Deurmat

20181201_191438.jpg

39 x 59 cm €3,49

Dan hadden we voor mijn vriend zijn nieuwe koophuis, ons huisje samen voor de toekomst een deurmat gekocht.

We kwamen deze tegen en die was helemaal niet duur. Deurmatten kosten meestal nog best wat in de meeste winkels. Vond deze het leukste, je had 4 verschillende soorten.

  • Verkrijgbaar in diverse varianten
  • Gemaakt van kokosvezels

deze heb je ook:

 

 


Deze leuke deurmat zorgt ervoor dat zelfs vieze modder je huis niet in komt.

Dan gaan we verder met de andere shop items:-)

APOTEK Shampoo Rose 500ml

20181203_121602.jpg

De klassieke huidverzorgingsproducten van APOTEK, met biologische rozenwater en argan olie. Geïnspireerd op de klassieke blauwe apothekersverpakkingen en subtiel geparfumeerd met rozenwater. Klassiek parfum van de Damascus Roos, geoogst in de regio rond de Mediterraanse zee.

Natuurlijk zijn er géén parabenen ( chemische stoffen die conserverende eigenschappen hebben.) of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd en zijn alle producten dermatologisch getest

Dan wat extra info over deze shampoo

500 ml, € 1.88, wat een koopje

De shampoo heeft een verfrissende en antistatische werking en reinigt het haar zorgvuldig. De biologische rozenwater en arganolie verzorgen tevens de hoofdhuid. Tarwekiem Proteïnen verbeteren de structuur van het haar en laten het weer glanzen. Klassiek parfum van de Damascus Roos, geoogst in de regio rond de Mediterraanse zee.

Deze lijkt me echt super fijn vooral omdat er geen kunstmatige kleurstoffen inzitten en ook vanwege de arganolie goed voor de hoofdhuid is, heb soms wel eens schilfertjes of droge plekjes.

Dan nog deze super trendy Really Truly Gorgeous Oogschaduw palette €2,95

 

 

 

 

De kleuren in combinatie met de vormgeving zijn dus zeker heel erg leuk en misschien leuk voor de feestdagen  en voor meiden die beginnen met opmaken. Hij is zeker niet duur. Deze is niet in de week actie, deze is gewoon altijd 2,95 en ja misschien komt hij ooit eens in de week actie.

Dan een leuk item, plak hier al je foto’s in of gebruik hem als scrapbook €2.50

foto boek

Ik heb nog allemaal vakantie foto’s en online een foto album maken is geen succes bij mij, heb ik geen geduld voor. In het verleden had ik een keer een foto album van een vakantie gemaakt met mooie plaatjes erbij soort scrapbook gebeuren. Dus vind voor € 2.50 dit niet duur. Deze is niet in een week actie de prijs is gewoon € 2.50.

Toen zag ik bij binnenkomst van de action meteen deze sper leuke geschenk tas om kerst cadeau’s in te doen.

Geschenk tas kerst, WEEKACTIE 28-11-2018 – 4-12-2018. 

Diverse varianten voor maar  €0. 49

 

20181203_121705

Deze had je ook nog en dat voor maar € 0,49

geschenktas kerst geschenktas kerst geschenktas kerst geschenktas kerst

ik vind deze echt heel mooi en vooral die olie kleuren die  je erin ziet, op mijn 1e foto zie je het beste hoe het eruit ziet.

Wat vind je van mijn shop items, heb je ook nu zin om bepaalde items te scoren bv. de geschenk tas voor al je kerst cadeautjes of juist die shampoo die erg goed voor je haar en je huid is. Of ben je op zoek naar een goedkope oogschaduw palette.

Super leuk als je een reactie achterlaat😘

 

 

5 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Clara schreef:

    Toffe ideetjes…moet echt meer naar de action shop…

    Geliked door 1 persoon

    1. hotthingsforladies schreef:

      Hihi ja heb momenteel het wijn glas hoesje erom en staat suoer grappig..maar had laatst heerlijke haar spray die andere winkels voor veel meer geld verkopen en geurkaarsen scoor ik daar altijd voor €1 Of €1.50 en longsleeve truitjes daar vaak in de aanbieding voor kerst mijn vriend hele gave yoghurt- toetje bakjes gegeven in trendy kleurtjes dus action is ckr my favorite xd fijne kerstdagen

      Like

  2. Hey Girl wat leuk! Die bodymist zijn zo leuk verpakt! Ik heb een ander versie gekocht dat was vorig jaar zomer volgens mij daar hadden dan weer van die zomerse geurtjes. Ze zijn inderdaad zachter dan parfum! 😄 Love it die scrapsbook is ookk leuk hey! Ik ben benieuwd hoe de resultaat zal zijn! Action blijft leuk om te shoppen 👌🏾

    Like

    1. hotthingsforladies schreef:

      Ja ik ga vakantie foto’s erin plakken wanr online een boek maken enorme klus. En dan mooie scrap plaatjes erbij etc xd
      Cute hè, met een wit strikje.
      Ik had afgelopen zomer ook 3 van die zomerse body mist ” s, ook wel over geblogt .Heerlijk zoet😋ga jou blogs even lezen zo over action.

      Gister avond mocht ik mijn 5 dec pakje openmaken omdat mijn vriend hele week middag avond diensten heeft.
      Heb de L’ Occitane adventskalender gekregen zo blij mee 😋omdat ie 1 dec begon mocht ik gister en vandaag gelijk 2 vakjes openmaken.Hihi vind in 1 x alles open trekken niet leuk ..blog volgt aan eind van maand hahaga fijne dag😘💕🍹

      Like

Plaats een reactie