Warme herfstcrumble van rood fruit met gember, sinaasappel en kaneel

on

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
Extra tijdsinformatie:+ 30 minuten oventijd

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij vervolgens de appels in blokjes van 2 centimeter.

Schil de gember en rasp deze fijn. Rasp de oranjeschil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit.

Meng het rood fruit, de appelblokjes, 50 gram suiker, 1 theelepel kaneel en het sinaasappelsap in een kom.

Meng in een andere kom de haver, bloem, boterblokjes, sinaasappelrasp, geraspte gember, de overige kaneel en suiker. U kunt met de toppen van uw vingers het deeg kruimelig maken.

Schep het fruit in de ovenschaaltjes. Verdeel daarna het kruimeldeeg over het fruit en bak de fruitcrumble 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveer de warme crumble met een bol pistache-ijs.

7 reacties Voeg uw reactie toe

  1. shivatje schreef:

    Ik neem de bus al.
    Lekker met een bolletje ijs erbij laat maar komen.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

    1. hotthingsforladies schreef:

      Haha ja lekker toch

      Geliked door 1 persoon

      1. shivatje schreef:

        Zeker weten

        Aum Shanthi

        Geliked door 1 persoon

  2. sandravda schreef:

    Moet heerlijk zijn!

    Geliked door 1 persoon

    1. hotthingsforladies schreef:

      Nou idd, ga jij hem ook maken ๐Ÿ˜ƒ

      Geliked door 1 persoon

      1. sandravda schreef:

        In het weekend!

        Geliked door 1 persoon

        1. hotthingsforladies schreef:

          Super leuk zeg

          Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s